به گزارش هفت چشمه؛ به نقل از اداره کل روابط عمومي قوه قضاييه، آيت الله آملي لاريجاني در جلسه مسئولان عالي قضايي با اشاره به سپري شدن روزهاي پاياني ماه مبارک رمضان بر ضرورت بهره مندي از ايام باقي مانده اين ماه تأکيد و تصريح کرد: وصول به فضل الهي نيازمند اقتضائات و استعدادهايي است چنانکه خداوند نيز مي فرمايد «و ان ليس للانسان الا ما سعي» بنابراين اميد مي رود که با تلاش براي بهره مندي از فيوضات اين ماه در ايام باقي مانده همانطور که در شب هاي قدر نيز تلاش شد مواهبي از اين شب ها عايد شود و بتوانيم هر چه بيشتر به فضل و عنايت الهي دست يابيم.
رئيس قوه قضاييه ماه مبارک رمضان را فرصتي مغتنم براي تهذيب نفس و نورانيت باطن توصيف کرد و با اشاره به مضامين قرآني دعاهاي وارده در اين ماه، افزود: همه اين مناجات ها و راز و نيازها مقدمه اي است براي ياد حقيقي خداوند و ايمان به حاکميت مطلق او زيرا ريشه بسياري از مشکلات به همين عدم توجه خاص انسان و غفلت او از سيطره مطلق حق تعالي بر همه عوالم بازمي گردد. اگر انسان ايمان قلبي پيدا کند که هر آنچه در اين عالم وجود دارد قائم به حق تعالي است بسياري از خودپرستي ها و خود محوريها از بين خواهد رفت.
آيت الله آملي لاريجاني در ادامه با اشاره به در پيش بودن روز جهاني قدس، اين روز را نماد اعلام مظلوميت ملت فلسطين و جنايات رژيم صهيونيستي برشمرد و اظهار کرد: امروز کشورهاي سلطه تلاش مي کنند که با ايران هراسي، توجه جهان اسلام را از دشمن قديمي و واقعي اش يعني رژيم صهيونيستي برگردانند و نگاه ها را معطوف به ايران کنند. اين جنايتي است که توسط آمريکا و اذناب آن در جهان اسلام صورت مي گيرد. بر همين اساس همگي موظفيم با گراميداشت روز جهاني قدس و حضور باشکوه در راهپيمايي اين روز، توطئه رژيم صهيونيستي و کشورهاي سلطه را خنثي کنيم و اين روز را به عنوان نماد عظيم وحدت جهان اسلام در برابر دشمن حقيقي مسلمانان مطرح کنيم.
رئيس قوه قضاييه در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به تصويب تحريم هاي جديد سناي آمريکا عليه جمهوري اسلامي ايران خاطر نشان کرد: دشمني هاي آمريکا که جلوه هاي متعددي دارد روز به روز تشديد مي شود و گروهي که در حال حاضر در رأس قدرت اين کشور قرار گرفته اند گرچه در اصل مواضع با اسلاف خود مشترکند اما در ابراز دشمني صريح ترند.
آيت الله آملي لاريجاني يکي از مظاهر اين دشمني را سفر اخير رئيس جمهور آمريکا به عربستان و تحريک کشورهاي منطقه عليه جمهوري اسلامي دانست و افزود: تحريم هاي اخير سنا جلوه ديگري از دشمني هاي آمريکاست که گرچه اين گونه اقدامات، سابقه اي طولاني دارد اما اينکه آمريکايي ها بر خلاف برجام دست به اين کار زده اند و عملاً اين توافق را تبديل به يک امر يک طرفه به نفع آمريکا کرده اند، غيرقابل قبول است.
رئيس قوه قضاييه با بيان اينکه هيچ ملتي زير بار چنين مذلتي نخواهد رفت بر اقدام متقابل جمهوري اسلامي براي پاسخ قاطع به آمريکا تأکيد کرد و گفت: يکي ديگر از اين دشمني ها سخنان غير ديپلماتيک و خارج از عرف وزير امور خارجه آمريکا در روزهاي اخير بود که حسب برخي گزارشات گفته است ما بايد جمهوري اسلامي را در زمينه انرژي هسته اي و توليد سلاح اتمي مهار کنيم و همچنين از گروه هايي که در داخل ايران وجود دارند براي تغيير مسالمت آميز قدرت و حکومت اين کشور استفاده و حمايت کنيم.
آيت الله آملي لاريجاني چنين اظهاراتي را بسيار بد و توهين آميز توصيف کرد و با تأکيد بر لزوم پاسخ قاطع به چنين اظهاراتي تصريح کرد: متاسفانه عده اي در داخل کشور به دشمنان چراغ سبز نشان مي دهند و با ارسال برخي سيگنالها موجب ايجاد طمع در دشمنان مي شوند. برخي از اين افراد محاربند و برخي مفسد في الارضند و بر اين اساس نيروهاي امنيتي به ويژه وزارت اطلاعات و سپاه بايد کاملاً هوشيارانه، اين قبيل گروه ها را رصد و کشف کنند. قوه قضاييه نيز بدون هيچ گونه هراسي از هياهوها و تبليغات مدعيان حقوق بشر با اين افراد برخورد خواهد کرد.
رئيس قوه قضاييه با بيان اينکه ملت ايران پاي اين نظام و آرمانهاي آن ايستاده و هيچ مجالي به دشمن نخواهد داد اظهار کرد: بيش از 30 سال است که آمريکايي ها چنين روياهاي خامي را در ذهن خود پرورش مي دهند و هميشه هم تيرشان به سنگ خورده است زيرا مردم ما تحت عنايات حضرت حق و با رهبري هاي داهيانه حضرت امام (قدس الله نفسه الزکيه) و مقام معظم رهبري (مدظله العالي) همواره در صحنه حضور داشته و از نظام خود دفاع کردند.
آيت الله آملي لاريجاني با تاکيد بر لزوم هوشياري هر چه بيشتر نيروهاي امنيتي و قضات شريف دستگاه قضايي براي رديابي نفوذ دشمن گفت: خطر نفوذ در ايام اخير تشديد شده است و همه دستگاه هاي مرتبط بايد ابعاد مختلف اين نفوذ را تحت نظر داشته باشند.
رئيس قوه قضاييه خاطر نشان کرد: جمهوري اسلامي تنها با اقتدار و استحکام خود و اتکا به توان و نيروي داخلي به ويژه در زمينه هاي گوناگون اقتصادي مي تواند از مخاطرات عبور کند و در برابر دشمني ها و توطئه ها بيمه شود.
آيت الله املي لاريجاني در بخش پاياني سخنان خود با اشاره به تدوين برنامه چهارم توسعه قضايي هماهنگ با برنامه ششم توسعه کشور اظهار کرد: بيش از يک سال روي برنامه چهارم توسعه قضايي از سوي معاونت راهبردي قوه قضاييه کار شده و نظرات مختلف از دادگستري هاي سراسر کشور جمع آوري شده است که از اين بابت از همه کساني که در تهيه اين برنامه تلاش کرده اند خصوصا معاون محترم راهبردي قدرداني مي کنيم.
رئيس قوه قضاييه با تأکيد بر لزوم همکاري و هماهنگي همه اجزاي دستگاه قضايي در اجرا و نظارت بر اين برنامه، افزود: اين برنامه با 19 هدف راهبردي و با 65 راهبرد، 307 برنامه راهبردي و 1507 برنامه عملياتي، نقشه راه قوه قضاييه در پنج سال آينده را ترسيم مي کند.
آيت الله آملي لاريجاني با تاکيد بر اهميت برنامه محور بودن همه اقدامات به ويژه در دستگاه قضايي، رهنمودهاي مقام معظم رهبري خطاب به قوه قضاييه مبني بر لزوم داشتن برنامه اي منسجم را مورد اشاره قرار داد و گفت: اميدواريم با همکاري و هماهنگي همه بخش هاي دستگاه قضايي و تلاش مسئولان عالي قوه قضاييه، اين برنامه به عنوان شاخصي براي سنجش ميزان توفيق قوه قضاييه در اجراي وظايف و ماموريت هايش به خوبي اجرا شود. البته يکي از ارکان بسيار مهم براي اجرايي شدن برنامه چهارم توسعه قضايي، تامين بودجه و اعتبارات است که اميدواريم دولت و مجلس محترم نيز در اين زمينه با دستگاه قضايي همکاري کنند.
بر اساس اين گزارش، بحث و بررسي پيرامون آيين نامه اصلاحي تعيين گروه هاي شغلي و ضوابط مربوط به ارتقا گروه و تغيير مقام قضات در دستور کار امروز مسئولان عالي قضايي قرار داشت.
انتهاي پيام/